Childsplay – Fotoshoot/Studio Espen Team 2015

Det var en flott vårdag! Perfekt vær for vår utendørs fotoshoot. Denne gangen var vi igjen på Villa Furuhei. Som nevnt i tidligere innlegg så er jeg veldig glad i dette huset som location – både ute og inne.

Planen var å ha 3 modeller : en dame , en herre og ei jente. Damemodellen hadde kombinert bob-klipp i skulderlengde, men jeg ville lage en lang lang flette på henne(ca. 3 meter i lengde) og bruke det som hoppetau. Herremodellen holdt i fletten, mens jenta hopper. Studio Espen – er en dame, herre og barnefrisør, tanken bak dette shootet var å symbolisere dette.

Under fotoshooten blomstrer kreativiteten! Nye tanker og ideer kommer underveis, og vi prøver oss frem. Fletten ble tvunnet rundt modellens kropp, fletten kastet fra balkongen mens noen tar i mot…. Det finnes ingen grenser i fantasien! Det er så gøy å prøve nye ting, leke litt  og se hva som skjer, og hva som blir bra. Med så mange inspirerende tanker, ideer og kreativitet – er det viktig med et godt samarbeidende team – både fotograf, modeller og frisører! Da kommer den riktige meningen fram på bildene, ting blir lekende lett – og resultatet får et kunstnerisk og spennende uttrykk!

Klem Laura

Foto: Alexandra Ezhno
Hårstyling dame og jente: Laura Lindstad
Hårstyling mann: Espen Lindstad