Fotoshoot med Studio Espen team fra 2013!

Fotoshoots fra 2013 på Ingierstrand og Villa Furuhei med Studio Espen teamet.

Villa Furuhei er en sveitservilla fra 1900-tallet beliggende på Ljan. Villaen blir brukt til private selskaper og middager. Helge , Espens far lager all mat på stedet, som også er hans hjem. Vi valgte dette stedet da det er et gammelt,unikt og spennende sted med sjel i veggene. To av rommene har blitt malt og dekorert av Helges kamerat John, en fantastisk kunstner som fikk utfolde seg fritt.

Jeg er veldig glad i dyr, og ved våre fotoshoots bruker jeg ofte dyr sammen med modellene. Min favoritt er hunder, men jeg har også brukt kanin.

Fotoshoots er viktig for oss for å utfylle oss kreativt yrkesmessig. Dette gjør frisøryrket mer helhetlig, samtidig som det er skikkelig gøy!

Dette er ikke bare morro for oss,men også for modellene og fotografen.

God stemning og å ha det moro er viktig for oss! Underveis koser vi oss med pizza eller sushi og kanskje et lite glass med bobler mot slutten.

Jeg digger å jobbe med mannen min, og å drive salong sammen med han! Jeg er veldig glad i kollegaene mine! Vi har et varmt og tilbakelent miljø – vi er som en stor familie!

Hårstyling: Laura Lindstad

Foto: Ingvil Skeie